0512 582 611
Schooljaar 2021-2022

Schooljaar 2021-2022

Fotoboek schooljaar 2021-2022

Schooljaar 2021-2022

Start schooljaar

Na een lange zomervakantie zijn wij weer van start gegaan en wel met de Gouden weken. In deze beginweken werken we aan thema's als kennismaken, wie ben ik?, vriendjes, samen spelen, regels en afspraken in de school etc. Iedereen heeft er weer zin in, we gaan een mooi schooljaar tegemoet!

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022

Schoolplein

Wij hebben nieuwe speeltoestellen op ons schoolplein gekregen! Er zijn nu 2 schommels, een klimtoestel met glijbaan en een duikelrek. Ook hebben we een groot schaduwdoek boven een deel van het plein en de zandbak, voor meer schaduw in de warme periodes. Het is prachtig geworden! De kinderen gaan nu met veel plezier buiten spelen en vermaken zich elke dag volop!

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022

Thema beroepen (Kinderboeken week)

20 september zijn wij begonnen met het thema beroepen. Kennismaking met allerlei beroepen staat centraal, maar ook wat je zelf leuk vind om later te doen. Tijdens de lessen staat dit thema centraal. Dit thema sluit ook mooi aan bij de Kinderboekenweek "Worden wat je wil." Elke dinsdagmiddag doen we een groepsoverstijgende activiteit met alle kinderen, wat wordt afgesloten met een tentoonstelling. Een leuk thema, we hebben er allemaal erg veel zin in!

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022

Thema herfst

Na de herfstvakantie is het thema herfst van start gegaan. In de komende periode staat dit seizoen centraal tijdens activiteiten op school. We hebben ook weer een mooie thematafel in de hal gemaakt met allerlei spulletjes die passen bij de herfst. Bladeren, eikeltjes, paddenstoelen, egels, eekhoorns, kastanjes en nog veel meer.

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022

Nationaal Schoolontbijt

Op 3 november hadden wij het Nationaal Schoolontbijt op school. De kinderen hebben een lekker en gezond ontbijt gehad en tijdens het ontbijt is er in elke klas een leuk prentenboek voorgelezen.

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022

Thema Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land! Vanaf maandag 15 november zijn we daarom het thema Sinterklaas gestart. We doen allerlei activiteiten rondom dit thema. Woorden leren m.b.t. Sinterklaas, lessen over Sinterklaas, Pietengym, knutselen, schoen zetten, pepernoten bakken en het afsluitende Sinterklaasfeest op vrijdag 3 december. Dit doen we vanwege Corona in onze basisgroepen. Het belooft een hele gezellige periode te worden!

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022

Thema kerst

Sinterklaas en Piet zijn vertrokken, dus starten we vanaf 6 december het thema kerst. De komende weken, tot aan de kerstvakantie, werken we over dit thema in de school.

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022
100%
min
100%

Thema Gouden Weken

Na een lange kerstvakantie, zijn de scholen maandag 10 januari weer gestart. We zijn blij om iedereen weer te zien!
De Vlinderboom start de komende weken met de Gouden Weken. Hierin staat groepsvorming, kennismaking, vriendschap, regels en afspraken en andere sociale aspecten centraal. Een mooi thema om het nieuwe jaar mee te beginnen!

Bekijk foto's
Schooljaar 2021-2022

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aliquam atque ipsam nihil, adipisci rem minus? Voluptatem distinctio laborum porro aspernatur.

Lees verder